Mød bestyrelsen for stemmehørernetværket

Vi er 7 personer i bestyrelsen og i er altid velkomne til at kontakte os 

Formand

Michael Cidlik

Hej

Jeg har været stemmehører det meste af mit liv og har haft store udfordringer med det, men den dag i dag er det ikke længere et problem for mig.

Jeg tog stemmehørerfacilitatoruddannelsen i 2017 og har lige siden faciliteret en stemmehørergruppe, samt lavet individuelle forløb, hvor jeg har taget udgangspunkt i Maastricht tilgangen. 

Jeg underviser i denne tilgang samt holder en del oplæg og foredrag om hvordan man kan arbejde med sine stemmer. Jeg arbejder også med personer med autisme, der hører stemmer

Jeg bor sammen med min kone og 3 børn 


Kontakt:

cidlik2@gmail.com

tlf. 25394231


Maria Odsmunden

Beskrivelse er på vej

Kasserer

Kaja Jensen

Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder på et Socialpsykiatrisk Bosted i Horsens Kommune. Har arbejdet med stemmehøring siden 2007. Faciliterer stemmehørergrupper og laver individuelle forløb.


Kontakt:

mail@kaja-jensen.dk

Tlf. 28779740

Medlem

Sandra Breth Jakobsen

Beskrivelse er på vej

Medlem

Rikke Lindahl Hansen

Rikke har igennem 15 år arbejdet med ledelse på socialpsykiatriske botilbud og der arbejdet med at forandre synet på mennesker med psykisk lidelse. Dette har været gennem et målrettet arbejde med at se op mennesker, ikke diagnoser og i stedet været nysgerrig på menneskers reaktioner. Stemmehører arbejdet har været en stor del af den udvikling og forståelse. Derudover har arbejder med at skabe fokus på overmedicinering og medicineringen i det hele tager også vægtet tungt, og hjulpet mange mennesker til et bedre liv. Rikke holder oplæg og underviser, om at skabe den forandring, samt tilbyder individuelle samtaler. Til dagligt er Rikke leder af det private botilbud Tjørnehøj i Odsherred.


Kontakt

rikkelindahlhansen@gmail.com

Tlf: 42561120

Medlem

Trine Koch

Jeg hedder Trine, er 30 år gammel og bor i Kolding. Jeg er tidligere stemmehører, og der har været stille siden jeg var 24 år. Jeg blev uddannet stemmehørefacilitator i 2018, arbejder på et psykiatrisk bosted og er i fuld gang med at læse til social special pædagog. Udover dette holder jeg oplæg om mit liv som tidligere stemmehører rundt omkring i landet.


Kontakt

trkoc92@gmail.com

tlf. 61760904

Medlem

Nina Falkenlöve Lauridsen

Jeg hedder Nina, er 31 og bosat i Esbjerg. Som 5 årig begyndte jeg at se syner, og som 12 årig begyndte jeg at høre stemmer. Jeg hører 8 stemmer, og har flere synsforstyrrelser. Jeg begyndte at arbejde med mine stemmer som 23 årig, og den dag i dag bruger jeg mine stemmer til at guide mig gennem livet.
Jeg er indehaver af bloggen ’En stemmehørers beretninger’ på facebook, og siden 2017 har jeg holdt oplæg om stemmehøring og mit liv.
Jeg tog uddannelsen som Stemmehørerfacilitator i 2022, og arbejder nu på at få startet en stemmehørergruppe for voksne i Esbjerg, og på sigt også en for børn- og unge.

 

Kontakt:

ninafalklau@gmail.com