Mød bestyrelsen for stemmehørernetværket

Vi er 9 personer i bestyrelsen og i er altid velkomne til at kontakte os 

Formand

Michael Cidlik

Hej

Jeg har været stemmehører det meste af mit liv og har haft store udfordringer med det, men den dag i dag er det ikke længere et problem for mig.

Jeg tog stemmehørerfacilitatoruddannelsen i 2017 og har lige siden faciliteret en stemmehørergruppe, samt lavet individuelle forløb, hvor jeg har taget udgangspunkt i Maastricht tilgangen. 

Jeg underviser i denne tilgang samt holder en del oplæg og foredrag om hvordan man kan arbejde med sine stemmer. Jeg arbejder også med personer med autisme, der hører stemmer

Jeg bor sammen med min kæreste og 3 børn 


Kontakt:

cidlik2@gmail.com

tlf. 25394231

Næstformand

Ophelia Carlson

Jeg hedder Ophelia Carlson, stemmehører af 1 stemme siden 1999. Jeg er meget glad for min stemme, der er min indre, kærlige guide. Jeg har helt fra starten været nysgerrig på den og stillet spørgsmål, når jeg har haft brug for sparring. Jeg har ofte lavet skriftlig dialog med min stemme, når jeg har haft en udfordring. Jeg arbejder for at udbrede budskabet ”Giv stemmerne mening” og at stemmerne ofte kommer fra traumer tidligere i livet. Jeg ønsker at samarbejde med stemmehørere, pårørende, de professionelle og psykiatrien.
Jeg har deltaget i at starte Stemmernes Fælleskab op og i at udvikle konceptet StemmehørerSalon. Jeg har taget Stemmehører Facilitator Uddannelsen i 2019/2020, er facilitator for ungegruppen i Aarhus. Jeg har været i bestyrelsen for Stemmehørernetværket i
Danmark i 2017/2018 og igen fra 2022.

Kasserer

Kaja Jensen

Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder på et Socialpsykiatrisk Bosted i Horsens Kommune. Har arbejdet med stemmehøring siden 2007. Faciliterer stemmehørergrupper og laver individuelle forløb.


Kontakt:

mail@kaja-jensen.dk

Tlf. 28779740

Medlem

Rasmus Bibæk Lange

Jeg kommer fra Ballerup og arbejder hos Ejendomme i Ballerup Kommune. Jeg er en energisk person og tager ikke et nej for et svar. Jeg elsker mit liv, selv om det nogle gange viser tænder. Jeg er tidligere stemmehører og har kæmpet med diagnosen siden år 2007. Nogle gange kan jeg have stemmer, men de beskytter og passer på mig. Eksempelvis kan det være, hvis jeg har for travlt. Jeg er uddannet kok men er pensioneret på grund af allergi. jeg er også udannet sejd, som er et led i at guide i den nordiske mytologi. Jeg har taget flere små kurser i bl.a. healing, runer og tilgivelsesritualer, som jeg kan bruge til personlige formål. Samtidig laver jeg små træfigurer, som jeg bruger til afslapning i presset fra hverdagen. Hos mig modvirker det stress i en hård verden. Her kan jeg grave dybt ind i mig selv, sammen med min drømmeverden og fantasi, som jeg giver frit spil til leg uden grænser. Jeg er også frivillig hos Sind, hvor jeg holder foredrag, der handler om mit liv som stemmehører, og hvordan jeg kæmpede mig ud af dem. Samtidig er jeg familiefar med en datter på 12 år. der elsker dyr.


Kontakt

rasmus.cl.2007@gmail.com

tlf. 26200278

Medlem

Lee Little

Jeg er en 56årig mand af engelsk herkomst, og har boede i Danmark siden 1990. Har fyrre års selv erfaring med angst, derudover har jeg selv flere års erfaring med oplevelser omkring paranoia. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder som relationsmedarbejder på et bosted i Sydhavn, København. I min fritid er jeg facilitator for en stemmehørergruppe i UngeHuset på Nørrebro, København. Gruppen er for unge mennesker mellem 18 og 35år, som har oplevelser med at hører stemmer, paranoia og andre sanselige oplevelser, som ønsker at møde andre unge mennesker der har lignende oplevelser.


Kontakt:

leelittle10@mail.com

Tlf: 60231975

Medlem

Rikke Lindahl Hansen

Rikke har igennem 15 år arbejdet med ledelse på socialpsykiatriske botilbud og der arbejdet med at forandre synet på mennesker med psykisk lidelse. Dette har været gennem et målrettet arbejde med at se op mennesker, ikke diagnoser og i stedet været nysgerrig på menneskers reaktioner. Stemmehører arbejdet har været en stor del af den udvikling og forståelse. Derudover har arbejder med at skabe fokus på overmedicinering og medicineringen i det hele tager også vægtet tungt, og hjulpet mange mennesker til et bedre liv. Rikke holder oplæg og underviser, om at skabe den forandring, samt tilbyder individuelle samtaler. Til dagligt er Rikke leder af det private botilbud Tjørnehøj i Odsherred.


Kontakt

rikkelindahlhansen@gmail.com

Tlf: 42561120

Medlem

Trine Koch

Jeg hedder Trine, er 30 år gammel og bor i Kolding. Jeg er tidligere stemmehører, og der har været stille siden jeg var 24 år. Jeg blev uddannet stemmehørefacilitator i 2018, arbejder på et psykiatrisk bosted og er i fuld gang med at læse til social special pædagog. Udover dette holder jeg oplæg om mit liv som tidligere stemmehører rundt omkring i landet.


Kontakt

trkoc92@gmail.com

tlf. 61760904

Medlem

Nina Falkenlöve Lauridsen

Jeg hedder Nina, er 31 og bosat i Esbjerg. Som 5 årig begyndte jeg at se syner, og som 12 årig begyndte jeg at høre stemmer. Jeg hører 8 stemmer, og har flere synsforstyrrelser. Jeg begyndte at arbejde med mine stemmer som 23 årig, og den dag i dag bruger jeg mine stemmer til at guide mig gennem livet.
Jeg er indehaver af bloggen ’En stemmehørers beretninger’ på facebook, og siden 2017 har jeg holdt oplæg om stemmehøring og mit liv.
Jeg tog uddannelsen som Stemmehørerfacilitator i 2022, og arbejder nu på at få startet en stemmehørergruppe for voksne i Esbjerg, og på sigt også en for børn- og unge.

 

Kontakt:

ninafalklau@gmail.com